Themapagina Corona ingericht op het KNGF-kennisplatform

Alle documenten, beeldmateriaal en patiëntinstructies bij elkaar op één plek

Centrale plek

Vanuit het hele land hebben fysiotherapeuten en ziekenhuizen informatie- en instructiemateriaal voor fysiotherapeuten en patiënten beschikbaar gesteld, zoals instructiefilmpjes voor ademhalings- en mobiliserende oefeningen en oefeningen op papier.

Wij hebben dit materiaal verzameld op een speciale themapagina op het KNGF Kennisplatform. Hier vind je informatiemateriaal voor de fysiotherapeuten, zoals de aanbevelingen fysiotherapeutisch handelen bij COVID-19. Maar ook instructiefilmpjes voor de patiënt en patiëntinstructies en oefeningen op papier.

Op deze manier hopen we fysiotherapeuten in ziekenhuizen te ondersteunen en zorg op afstand voor hun patiënten te kunnen leveren.

Deze pagina is voor iedereen toegankelijk. Ook kunnen fysiotherapeuten de links delen met hun patiënten om op deze manier zorg op afstand te kunnen bieden.

Wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is, zal deze themapagina bijgewerkt worden. In eerste instantie richt deze pagina zich op fysiotherapeuten werkzaam in het ziekenhuis.

Op de website van het KNGF vind je de belangrijkste informatie voor fysiotherapeuten over het coronavirus, advies over hoe te handelen  en actuele informatie.

Trefwoorden: